Monday, October 10

Seriouusss matter

mood: seriouss takde mood

Oh yeahh..

kalau mengikut kajian prof.dato kaukenekelentong-seriusli boleh dipercayai okey- ramai rakyat malaysia shukew sangat tonton drama korea. seriussli??

okayy,
aku bukan seorang yang meminati cerita2 korea..seriousss
aku pun bukanlah seorang yang nak amek tahu pasal artis2 korea..serioouusss
dan aku pon bukan seorang yang fanatik pasal korean-thingy..likely seriouusss
and and,,aku prefer japan berbanding dengan korea..serioouussss?

INI SERIOUSSS..-wonderpet(mimi)


waddeheeewwwl*??
kenapa ramai orang yang sangat seriouss/fanatik dengan korea?
adakah disebabkan hero die tampan??-seriouss hensem lagi aku
adakah disebabkan heroin die kiut miut ala tomey2??-seriouss kiut lagi awek aku
adakah korang rase cite cinta korea tu sama macam jalan hidup korang??-seriouss pfftt laa
tapi bagi aku,
aku memang seriouss dengan awek2 seksi comel,kiut miut,lagi seksi cantik macam grup SNSD bawah ni.
okey, seriouss aku admit, tang ni jela yang aku suke korea.



and aku rase, aku dah jauh berlari meninggalkan topik kenapa rakyat malaysia shukew tonton cerita korea.
hatta hussain bolt pon xmampu untuk mengejar aku dalam bab2 mengarut nih.
aku rase.


Ouhh..kenapa aku tetibe seriouss nihh??demmm..entry nih seriousss mengarut




-Sekian-

1 comment:

  1. okay kau memang suka update entry yg mengarut ! HAHA

    ReplyDelete