Saturday, April 9

Peranan aku;Kawan#2

Alrite.
bersambung dari entry aku sebelum nih,
ape peranan aku sebagai kawan?
1.tempat gadoh
2.kaunselor
3.pendrop.
dan yang keempat plak ialah...


4.mangsa keadaan


yeahh.
aku selalu wrong time wrong place.
datang je kene marah oleh sebab aku sendiri pon tak ketahui
tapi takpela,kawan2 punye pasal kan?
same2 la tadah telinga.

5.kepale kerja jahat



yess.
salah satu peranan aku terhadap member2 aku.
aku rase macam bertanggungjawab plak untuk mengevilkan member2 aku
ini adalah mase aku form3 di waktu bulan puasa.
hahaha. serius sheet* bile aku pikir balik.
tapi aku akan lagi detailkan pasal peristiwa nih mase bulan ramadhan tahun nih.
tolong ingatkan aku worite?

6.menghuru harakan kelas



haha.
ini memang tak dinafikan la.
salah satu habit aku.
daripade kelas yang sunyi siap background sound cengkerik,,
aku tuka kelas tu macam pasar malam backgroud sound makcik jual sayur terjerit2 promote sayur beliau
amacam?tak percaye?
boleh klik sini.kelik kelik!

7.pemutar belit fakta



yeahh..ni pon salah satu kehebatan aku
kalau ditambah dengan mimik muke aku yang serius,
nescaya anda memang telah diprank.
kire aku ni memang ade bakat berlakon la gamaknye.
berape kali dah aku memutar belit (menyetan) member2 aku.
kire pro jugak la




sebenarnye banyak lagi function aku sebagai kawan kepade sesawan  kekawan aku.
tapi aku bagi 7 jela kan.
kang kalau aku bagi banyak2 bukannye korang pecaye. ye dak?
karang korang cakap
''ehh,tak mungkin H* yang kacak lagi hemsem ni macam tu orangnye,,tak percaya laa..kan die seorang yang baik lagi kiut..''gedik2*
apakah?hakhak.




Ouhh..korang punye peranan pulak?adekah semulia aku??hakhak



-Sekian-

3 comments:

  1. gedik pulak abg aku sorang nihh..adoiii

    ReplyDelete
  2. hahaha..blah la kau abc..mengepau cadburry orang je..cehh

    ReplyDelete