Thursday, March 3

Mr.Solo


Oh yeah..
entry ni agak tipikal..
tapi ini la luahan seorang mr.solo..
macam aku..walaupun aku tak mewakili mr.solo sedunie,,
namun,,aku tetap bergelar mr.solo..
bukan nak promote diri okey..
(sile tekan CTRL+F4 jike anda rase mual)


setelah mengalami kegagalan bercinte,,
yang berpunca dari aku,,
aku rase lebih baik aku hidup sendirian daripade hidup berpunye nih
tapi,,biasela,,mesti ade anasir2 yang  try nak rosakkan otak aku
untuk aku kembali bercinte..
tapi,walaupun perasaan ingin memiliki tu still ade,,
aku hold on dulu perasaan tuh sebab aku taknak(malas) berkapel..
sangat malas walaupun hati(nafsu) tak pernah jemu merosakkan otak aku..
but aku akan cube untuk tidak jatuh hati pade mane2 perempuan..
mase lalu mengajar aku..

tapi tak mengape
setiap orang pasti ade jodoh memasing bukan?
hanye mase je yang menjadi penentu..
jadi sudah semestinye aku pown akan ada jodoh aku..
jadi,,aku dah tak kesah..
aku hanye perlu menunggu...



Ouhh..sebenarnye ni luahan hati aku jer..bukan ade papepown..






-Sekian-

3 comments:

  1. wah wah .boleh isi borang tak ni

    ReplyDelete
  2. hahaha..amek no giliran dulu la yer..ramai sangat lor..hoho

    ReplyDelete
  3. asal sedih sangat luahan hati kau ni? :D

    ReplyDelete